REFERENCIÁK

Legutóbbi munkáink

Itt láthatsz válogatást legutóbbi munkáinkból. A legtöbb partnerünkkel a munka, a projektek befejezésével sem szűnik meg. Folyamatos az együttműködés, mert “után követést” végzünk és folyamatos supportot biztosítunk.

A www.pet.hazhozvisszuk.hu egy kisállat webáruház, ahol egy helyen megtalálható minden, amire egy kiskedvencnek szüksége van. 

A Scott Storch nevével fémjelzett Whiff Vape párologtatott nikotinnal működő, forradalmian új technológián alapuló e-cigaretta. 

Az elkészült weboldal az elektromos cigaretták új generációját népszerűsíti.

A www. akody.hu Ákody Zsuzsa írónő weboldala. Megtisztelő, hogy mi készíthettük el a weboldalát, ami egyben webáruház is. Könyvei letölthetőek .epub és .mobi formátumban, egészben és részletekben is. 

A www.immobest-ungarn.com weboldal magyarországi ingatlanokat kínál 4 régióban. Az oldal német és angol nyelven készült, speciális keresővel, térképes megjelenítéssel. 

A bankinsurance.hu személyre szabott biztosítási megoldásokat kínál lakossági és vállalati ügyfelek részére. Nekik készült céges weboldal.

Bankinsurance.hu logó

Enikő és Péter ezt a logót választották az elkészült tervek közül.

A Rita-Kata Szalon új weboldalát Kata kéréseit figyelembe véve készítettük. Vagyis használjunk zöld színt mint az előző weboldalon, ugyanakkor legyen egyszerű és letisztult, ahol az elérhetőségek könnyen megtalálhatóak.

RitKa Szalon logó

A Szalon logója nagy sikert aratott.

Készült egy terv a Szalont jelző táblára, ami egyben lámpa is.

HR Titkok logó

A HR Titkok logójának tervezése konkrét elképzelés alapján történt. Legyen egy kulcs a H betűben lévő zárban, ami kinyitja a titkokat a munkaügyi, TB ill. családtámogatási tanácsot kérők számára. A piros szín szintén kérés volt. A logó nagy sikert aratott.

Ez a mi másik saját weboldalunk.  Nézd meg ezt is.

VR Office névjegy

A névjegykártya szintén tükrözi az oldal stílusát és hangulatát.

Miért ne legyen egy másik jó oldalunk, úgy hogy készítettünk egyet.

VR Office logó

A VR Office számára több logóterv is készült, végül ez lett a befutó.

Stopkoronavirus.hu

Webáruház, aminek a különlegessége, hogy dropshipping megoldást használ a webshippy segítségével. Barion fizetés rendszer és Foxpost, GLS futárszolgálat

Scroll to Top