REFERENCIÁK

Legutóbbi munkáink

Itt láthatsz válogatást legutóbbi munkáinkból. A legtöbb partnerünkkel a munka, a projektek befejezésével sem szűnik meg. Folyamatos az együttműködés, mert “után követést” végzünk és folyamatos supportot biztosítunk.

iOS és Android alkalmazás

Weboldal és alkalmazás készítés iOS és Android platformokra.

A weboldalhoz logo is készült.

Telektisztítással, kertszépítéssel, sövénynyírással, metszéssel, fűkaszálással, szezonális kerti munkákkal foglalkozó vállalkozás számára készítettük a weboldalt. 

A weboldalhoz logo is készült.

Festéssel, kisebb felújítással, renoválással foglalkozó vállalkozás számára készült a weboldal. Pont azért, mert sokan a kisebb felújítási munkákra nem találnak megfelelő szakembert. 

A weboldalhoz logo is készült.

Hőszivattyú telepítéssel, klímaszereléssel, légtechnikai- és szellőztető rendszerek telepítésével foglalkozó vállalkozás számára készült weboldal és webáruház.

A régi elavult logót újraterveztük, ami így tökéltesen egybe cseng a weboldal arculatával. 

Autoelektronika javítással és programozással foglalkozó szerviz régi, idejét múlt weboldalát teljesen újragondoltuk. Nagyon gördülékeny volt a közös munka, kreativitásból sem volt hiány 🙂 A honlap teljesen új és egyedi arculatot kapott. A végeredménnyel mindenki elégedett.

A www.pet.hazhozvisszuk.hu egy kisállat webáruház, ahol egy helyen megtalálható minden, amire egy kiskedvencnek szüksége van. 

A Scott Storch nevével fémjelzett Whiff Vape párologtatott nikotinnal működő, forradalmian új technológián alapuló e-cigaretta. 

Az elkészült weboldal az elektromos cigaretták új generációját népszerűsíti.

A www. akody.hu Ákody Zsuzsa írónő weboldala. Megtisztelő, hogy mi készíthettük el a weboldalát, ami egyben webáruház is. Könyvei letölthetőek .epub és .mobi formátumban, egészben és részletekben is. 

A www.immobest-ungarn.com weboldal magyarországi ingatlanokat kínál 4 régióban. Az oldal német és angol nyelven készült, speciális keresővel, térképes megjelenítéssel. 

A bankinsurance.hu személyre szabott biztosítási megoldásokat kínál lakossági és vállalati ügyfelek részére. Nekik készült céges weboldal.

Bankinsurance.hu logó

Enikő és Péter ezt a logót választották az elkészült tervek közül.

A Rita-Kata Szalon új weboldalát Kata kéréseit figyelembe véve készítettük. Vagyis használjunk zöld színt mint az előző weboldalon, ugyanakkor legyen egyszerű és letisztult, ahol az elérhetőségek könnyen megtalálhatóak.

RitKa Szalon logó

A Szalon logója nagy sikert aratott.

Készült egy terv a Szalont jelző táblára, ami egyben lámpa is.

HR Titkok logó

A HR Titkok logójának tervezése konkrét elképzelés alapján történt. Legyen egy kulcs a H betűben lévő zárban, ami kinyitja a titkokat a munkaügyi, TB ill. családtámogatási tanácsot kérők számára. A piros szín szintén kérés volt. A logó nagy sikert aratott.

Ez a mi másik saját weboldalunk.  Nézd meg ezt is.

VR Office névjegy

A névjegykártya szintén tükrözi az oldal stílusát és hangulatát.

Miért ne legyen egy másik jó oldalunk, úgy hogy készítettünk egyet.

VR Office logó

A VR Office számára több logóterv is készült, végül ez lett a befutó.

Stopkoronavirus.hu

Higiéniai kézfertőtlenítők, maszkok, vitaminok széles választékban. Hatékony védelem a vírusok és baktériumok ellen. Barion fizetés rendszer és Foxpost, GLS futárszolgálat

Scroll to Top